Home Beauty 8 prelijepih nijansi kose će zavladati tokom ovog proljeća (FOTO)

8 prelijepih nijansi kose će zavladati tokom ovog proljeća (FOTO)

SHARE

Mislite da balajaž neće izaći iz mode i ove sezone? Moramo da vas na vrijeme obavijestimo da će novi trendovi potpuno zasjeniti balajaž i ombre tehniku i da na vrijeme razmislite koji je vaš favorit.
Ako je vjerovati frizerima koji se brinu za izgled najpoznatijih dama Holivuda, sljedeće nijanse će biti hit tokom ljeta 2017, ali mi predlažemo da se osmjelite i već ovog proljeća podarite kosi novi izgled!
1. Korijen kose u puter nijansi

Ako želite da ostanete zavodljiva plavuša, ali da izgledate prirodnije, idealan prijedlog za vas je da ofarbate korijen kose u puterasto plavu nijansu. Osim što je lakše za održavanje, priznaćete da uz ove romantične valove ova boja izgleda divno.

2. Krajevi u nijansi karamele

Ako želite vrlo suptilnu promjenu, ali ne i klasični balajaž, ovo će biti pun pogodak za proljeće i ljeto 2017. Kažite svom frizeru da krajeve da izabere karamel nijansu i prošara vašu kosu tako da izgleda kao da su vam krajevi prirodno prosvijtljeni.

3. Isprana pink nijansa

Neon nijanse su apsolutni hit za ljeto 2017, a naš prijedlog je isprana pink nijansa koja ne djeluje napadno i divno će stajati uz blago preplanuli ten.

4. Karamel plava

Topla karamel nijansa je pobjednik za ljeto, a sudeći po frizerima nećete pogriješiti ni ako već sada kosu obogatite svijetlijim pramenovima. Odličan prijedlog za djevojke koje imaju kovrdžavu kosu, a žele nešto drugačije što neće uništiti njihove lokne.

5. Prirodan look

Tamna podloga sa nekoliko svijetlih pramenova je najbolji izbor za djevojke koje ne žele da se riješe svoje prirodne nijanse, ali ipak žele da osvježe svoj izgled. Zatražite svom frizeru da vas ošiša stepenasto i da vam prošara kosu svijetlim pramenovima!

6. Svijetli prednji pramenovi

Izblajhani prednji pramenovi su najbolji način da osvježite trenutnu frizuru i da provjerite kako vam stoji svijetlija nijansa.

7. Candy pink

Još jedna ružičasta nijansa prošarana plavim pramenovima je sjajan način da osvježite svoj izgled. Ukoliko ne želite ispranu pink nijansu ili bloranž, ova candy ružičasta je pravi izbor za vas!

8. Bronde nijansa s pramenovima

Do skoro je ovo bila jedna od omiljenih nijansi svake djevojke, dok balajaž nije postao omiljeni trend! Sada se polako vraća na velika vrata, pa iskoriste priliku da među prvima prošetate sa ovakvom kosom.