Home Beauty Chloé Love Story Eau Sensuelle

Chloé Love Story Eau Sensuelle

SHARE

Pariz, magični sat romantike
Zalazak sunca u Parizu. Sjene krovova ocrtavaju se na zemlji. Nebo je boje ambera / jantara. Blagi povjetarac kruži obalom Siene. Dok dan polako nestaje, romantika se budi. Nježna i razigrana ljubavna priča otkriva se u sumraku.
On je fasciniran. Ona je nesvjesno zavodljiva. Savršeno dočarava Chloé ženstvenost. Odiše senzualnošću.

Senzualna
Chloé otkriva potpuno novi osjećaj ženstvenosti i senzualnosti. Ovaj jedinstveni eau de parfum
kombinuje profinjenost i užitak. Dvije žene stoje u potpisu ovog originalnog parfema, Anne Flipo (kreirala je Love Story edp I Love Story edt) i Domitille Bertier, a koji otkriva potpuno novo lice linije – miris cvijeta narandže.
Obogaćen sunčanim notama, cvijet narandže je slađi i romantičniji. Njegova senzualnost sublimira sa notama sandalovine. Baršunast i mliječan daje dubinu elegantnom parfemu.
Potpuno nova olfaktorna poezija. Nova ljubavna priča viđena očima Chloé branda.

Simbol predanosti
Pariz, Pont de Arts – posebna lokacija koja se postala kultno okupljalište zaljubljenih. Hiljade zaključanih katanaca na mostu simbol su ljubavnih priča širom svijeta. Upravo ovi katanci bili su inspiracija u kreiranju Chloé boce Love Story parfema, skulptutra od stakla i metala sa prepoznatljivim nabranim učinkom.
Boja Love Story Eau Sensuelle parfema podsjeća na sunce u zalasku: blijedo ružičasta sa koralnim tonovima koji se otkrivaju kroz transparentno staklo. Vrpca na boci također nosi nježnu nijansu.

Oličenje šarma
Zahvaljujući jedinstvenoj karizmi i prirodnoj ljepoti, glumica Clémence Poésy utjelovljuje Chloé Love Story od samog nastanka.
Njena ljepota, ženstvenost i elegancija čine je parižankom par excellence. Fotografija je nastalana obali Siene tokom magičnog sata a potpisuje je Inez & Vinoodh. Ova atmosfera savršeno opisuje mističnost Love Story Eau Sensuelle parfema. Dok sunce zalazi, svjetla grada otkrivaju zavjete nadolazeće noći.