Home Beauty Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

SHARE

Kako ulazi dublje u vrt, bogatstvo zelenila prigušuje šum mora. Miris svježeg cvijeća postaje intenzivniji. Zvuk krila. Bljesak živih boja. Smije se jer zna da ponovo ulazi u raj…
Povratak u tajni vrt
Roberto Cavalli je prije dvije godine lansirao novu liniju parfema koja italijansku dolce vita pretvara u pravi raj na zemlji. Predstavio je raskošan vrt sa prekrasnim pogledom na mediteransko more, egzotičnu šarenu papigu i misterioznu ženu.
Roberto Cavalli Paradiso Assoluto se vraća na skriveno mjesto i istražuje potpuno novi aspekt fascinantnog univerzuma. Ulazeći dublje u vrt, otkriva mirisni niz mediteranskog cvijeća čiji spoj stvara luksuznu fascinaciju i neodoljivu ovisnost čula.
Roberto Cavalli otkriva hedonistički način života i stvara uvjerenje da raj može biti ovdje i sada. Paradiso Assoluto žena je slobodnog duha. Ona je u stalnoj potrazi za ljepotom koja vodi užitku, slobodi i sreći. Njena potraga je vodi u Paradiso bujni i zeleni vrt, gdje pronalazi tajni miris koji otključava vrata raja.
Cvijeće ubrano u raju
Poput svojih prethodnika, Paradiso Assoluto dizajnirala je master parfumer Louise Turner (Givaudan). Prilikom kreiranja parfema, postavila je sebi jedinstven cilj: uhvatiti miris vrta raja. Paradiso Assoluto predstavlja arome rajske bašte, njene raskošne prirode i intenzivnog cvijeća. Najavljen je kao senzualan i primamljiv miris koji započinje cvjetnim i začinskim akordima crvenog bibera i glicinije. Nota divljeg jasmina, koja obilježava Paradiso liniju, pomiješana je sa crvenim ljiljanom u srcu parfema. Baza je opisana kao senzualna i kremasta, sa akordima pačulija, sandalovine i vanilije.
Kroz dubine crvenog dijamanta
Roberto Cavalli Paradiso Assoluto luksuzna boca je u obliku brušenog dijamanta. Njegova crvena boja otkriva senzualnost. Poklopac boce u obliku kristala hvata svjetlost kreirajući hipnotizirajuću refleksiju. Roberto Cavalli monogram znak je stila, profinjenosti i ekstravagancije. Prelazak iz zlatne u crvenu boju prenosi jasan osjećaj profinjenosti i lukszuza.
Anđeo u vrtu
Sanjivo leži u udobnoj ležaljki, Edita Vilkeviciute savršeno dočarava senzualnost i šarm novog parfema Paradiso Assoluto. Držeći dragocjenu bocu u ruci, ona sanjivo zuri u prazno, izgubljena u magiji rajskog vrta koji je okružuje. Njena prirodna ljepota i privlačnost, pojačani prirodnih osjećajem za glamur i sofisticiranost, čine je pravim primjerom Paradiso Assoluto žene.
Njen upečatljiv portret napravio je Mario Sorrenti, talentovani fotograf međunarodno poznat po svojih glamuroznim klišejima najlejpših žena svijeta. On je službeni fotograf cijele Paradiso sage.
Paradiso linija se sastoji od tri parfema: Paradiso, Paradiso Azzuro i Paradiso Assoluto. Sva tri su edp varijante i dolaze u bocama od 30ml, 50ml i 75ml.