Home News Aksesoar Ko je Gabrielle?

Ko je Gabrielle?

SHARE

Karl Lagerfeld je osmislio kampanju iz četiri dijela u kojima učestvuju četiri muze brenda za lansiranje nove torbe koja je posvećena osnivaču modne kuće Chanel.
Četiri trejlera su predstavljena preko društvenih mreža, koji najavljuju dolazak četiri kratka filma sa Kristen Stjuart, Karom Delevinj, Caroline de Maigret i Farel Viliamsom.
Film u kojem se pojavljuje Kristen Stjuart snimljen je u frenetičnom tempu. Ona se upoznaje sa duhom Gabrielle, a film je režirao australijski režiser Danijel Askil.
Za Karu Delevinj, japanski režiser Shishi Yamazaki je zamislio film snimljem roskop tehnikom koji će biti nalik na pop crtani u kome glumica i manekenka ima glavnu ulogu.
Ispred objektiva Oliviera Asaiasa, Caroline de Maigret je oličenje pariske elegancije u crno bijelom ambijentu Haussmannian aprtmana.
Farela Vilijamsa gledamo očima režisera Antoine Carliera i možemo vidjeti kako se zabavlja u praznoj koncertnoj sali. U svakom filmu je prisutna magična i tajanstvena aura Gabrielle Chanel.
Sva četiri trejlera za film se mogu pogledati na društvenim mrežama od 15. marta (@chanelofficial), dok će filmovi biti objavljeni 3. aprila. 2017. godine.
#TheCHANELGABRIELLEbag
#GabrielleChanel